Maler Horsens med kvalitet og godt håndværk

Vi hjælper med alt malerarbejde for store som små projekter

Kvalitetsbevidst malerarbejde i Horsens

Trænger boligen til en kærlig hånd? Vi maler i Horsens og omegn, hvor kvalitet og veludført malerarbejde er i fokus. Hvis du søger et kompetent malerfirma, så er vi det rette valg. Vi udfører alle former for malerarbejde i Horsens.

Vores kunder indebærer både private, erhverv, offentlige institutioner, boligselskaber, entreprenører og meget mere. Søger du en maler, så kontakt os. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Professionelt håndværk til gode priser

Vi ved at et perfekt resultat kræver godt forarbejde, kompetente håndværkere og maling af kvalitet. Vi sørger for alle disse dele, når du bestiller os til din opgave uanset omfanget. Vi maler alt lige fra små lejligheder til store kontorhoteller. Er du interesseret i et godt tilbud på malerarbejde i Horsens, så send os en mail på kontakt@maler-jt.dk eller ring til 75 89 04 66.

For at finde den bedste maler til din opgave, så er det vigtigt at se referencer og tidligere kunders oplevelser. Vi gør vores yderste for at opfylde enhver kundes ønsker og udfører altid kvalitet. Vi kan hjælpe med alle dele af malerbranchen eksempelvis:

  • Maling indendørs
  • Maling udendørs
  • Maling af vinduer og døre
  • Spartling
  • Sprøjtearbejde m.m.

Alle dele af malerbranchen

Med sprøjtemaling er du sikret et smukt resultat med glat og jævn overflade. Sprøjtemaling er også godt til maling af møbler og inventar som køkkenlåger. Derfor kan vi også hjælpe med at give dit køkken et helt nyt liv. Vi kan ligeledes også hjælpe med effektiv maling af listelofter, metal eller almindelig træbeklædning. Vores sprøjtearbejde er et populært valg, da det både er effektivt og giver smukke resultater.

Er du interesseret i at modtage et godt tilbud på dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi maler i Horsens og omegn for både private og erhverv. Ring til os på 75 89 04 66 eller udfyld vores kontaktformular.

Alt i malerarbejde

Malerfirma siden 1976

Medlem af Danske Malermestre

Bliv ringet op