Maling udvendig og maling af træværk

Maling og vedligeholdelse af facader

Maling udvendig

Din facade er førstehåndsindtrykket af din bygning for dig selv, dine gæster og/eller kunder. Giv derfor din facade en kærlig hånd, så den fremstår flot og vedligeholdt. Hos Jensen og Tranegaard a/s i Vejle og Horsens har vi erfaring med maling af træværk og andre facader, og hjælper gerne med at give nyt liv til din bolig eller anden bygning. Vi udfører arbejde for både private og erhverv.

Det er vigtigt at holde facaden ved lige i det danske vejr. Derudover bidrager en god omgang maling også til udseendet af din bolig, arbejdsplads eller hvad der nu trænger. Jensen og Tranegaard a/s tilbyder maling af træværk og meget andet, og vi udfører både store og små projekter i Horsens, Vejle og omegn.

Stor erfaring

Vi har mange års erfaring og gode kompetencer ved blandt andet maling af:

  • Facader
  • Murværk
  • Træværk
  • Nye facader
  • Og anden udvendig maling

Hvis du står med maling af træværk eller anden facade, kan det virke som et uoverskueligt projekt selv at gå i gang med. Valget af maling til din facade, kan også være svært af finde rundt i. Vi har mange års erfaring i maling af facader, og har derfor de bedste kvalifikationer til, at du får et godt og holdbart resultat. Vi har garanti på vores malerarbejde, så du er sikret et godt og holdbart håndværk, som du kan nyde efterfølgende.

Kontakt os

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på udendørs maling. Ring på 75890466 eller send en e-mail til kontakt@maler-jt.dk med din opgave, så vender vi tilbage med en god og konkurrencedygtig pris alt efter materiale af facaden og størrelsen på projektet. Vi har erfaring med maling af både private boliger, boligselskaber, virksomheder og offentlige institutioner i Vejle, Horsens og omegn.

Alt i malerarbejde

Malerfirma siden 1976

Medlem af Danske Malermestre

Bliv ringet op