Professionel tapetsering

Tapetsering i høj kvalitet og til gode priser

Opsætning af tapet i høj kvalitet

Få professionel tapetsering i høj kvalitet hos Malerfirmaet Jensen & Tranegaard. Har du en industrivirksomhed i Hedensted, Vejle eller Horsens, der skal have nyt tapet, er vi specialister i opsætning af tapet i mange varianter. Vi er en yderst kompetent og velrenommeret virksomhed, der har eksisteret siden 1976.

Med 25 kvalitetsbevidste malere i staben leverer vi seriøst malerarbejde med fokus på kvalitet – og vi giver altid vores kunder en rigtig god service. Gennem mange år har vi etableret en loyal kundekreds, hvorfor vores primære kundeportefølje er stamkunder. Vi har mange års erfaring med opsætning af tapet, så skal du have udført en tapetsering, er vi parate til at hjælpe dig med godt malerhåndværk.

Grundig og præcis opsætning af tapet

Skal du have nyt tapet, har du mulighed for at købe det hos os, samt få sat det op, hvis ikke du selv har kompetencerne til at gøre det. 

Vi tilbyder opsætning af tapet i forbindelse med forskellige projekter:

  • ​Nybyg
  • ​Ombyg
  • ​Tilbyg
  • ​Renovering
  • Specialopgaver

​Har du en opgave til os, kan vi hjælpe dig med alt fra rådgivning til valg af materialer. Vi er til for at hjælpe dig med professionelt malerarbejde i høj kvalitet, så du får det optimale resultat. 

Tapetsering er et præcisionsarbejde, som forudsætter stor erfaring og viden om, hvorledes det udføres korrekt. Bliver det ikke sat op helt rigtigt, er det tydeligt at se fejl og ujævnheder. 

Lad os professionelt udføre arbejdet for dig, så du i stedet kan bruge tiden på noget, der giver dig værdi.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Står du og mangler en erfaren maler til opsætning af tapet hos dig, kommer vi gerne ud og ser på din opgave med henblik på at komme med et uforpligtende tilbud. Vi har særdeles fornuftige priser – og du får kvalitetsarbejde med garanti. 

Vi forlader ikke en opgave, før du er 100% tilfreds. Kontakt os og hør mere om prisen på opsætning af tapet hos dig.

Alt i malerarbejde

Malerfirma siden 1976

Medlem af Danske Malermestre

Bliv ringet op