Maling af vinduer

Malerarbejde i høj kvalitet

Få malet dine vinduer

Trænger du til maling af vinduer enten i hjemmet eller på arbejdspladsen? Vi maler vinduer for private og erhverv, både indvendigt og udvendigt. Skab hurtigt og nemt nyt liv til bygningen.

Vinduer skal udholde meget i det danske vejr, og de har derfor fortjent en genopfriskning i ny og næ. Det kan være en stor og tidskrævende opgave at male vinduer. Der skal vaskes, slibes ned, dækkes af og malingen skal være den rigtige. Alt dette slipper du for ved at kontakte os. Hos Jensen og Tranegaard har vi mere end 40 års erfaring i at male vinduer og andet malerarbejde. Du er sikret et godt resultat, så du kan nyde synet af dine vinduer igen.

Maling af vinduer er en god investering. Det er billigt, og din vinduer vil holde længere på den anden sigt. Det er dog også vigtigt at alt forarbejdet bliver gjort ordentligt, ellers er det ikke meget værd. Derudover kan der opstå små komplikationer undervejs som rust og knaster, hvilket vi har stor erfaring med.

Vi tilbyder:

  • Maling udendørs
  • Maling indendørs
  • Maling af vindueskarm
  • Maling af gummilister
  • Maling af plastvinduer
  • Og meget mere

De bedste resultater

Vi stræber efter at nå det bedste resultat, så du er glad og tilfreds, og så dine vinduer holder længst muligt. Vi har samlet de bedste malermestre, der giver garanti for et ordentligt håndværk.

Vi er med i Danske Malermestres Garantiordning, så du som kunde er sikret et godt resultat uden at skulle betale ekstra.

Vores kundesegment består primært af tilfredse stamkunder, vi har hjulpet igennem mange år. De taler positivt om vores arbejde, og benytter os igen og igen.

Kontakt os

Kontakt os for eventuelle spørgsmål, vi står klar til at rådgive dig. Vi giver et uforpligtende tilbud, så du kan få malet dine vinduer. Vi tager imod både store og små opgaver, om det drejer sig om få vinduer eller en hel boligforening.

Alt i malerarbejde

Malerfirma siden 1976

Medlem af Danske Malermestre

Bliv ringet op