Maling af lofter

Professionelt og i god kvalitet

Loftsmaling

Maling af lofter kan godt være et tidskrævende og anstrengende projekt. Vi tilbyder professionel maling af lofter, så du undgår besværet. Vi har erfaring med at male for både privatpersoner og erhvervskunder i alle størrelser.

Hvis du skal male, er det altid klogt at starte med loftet. Dette er dog et af de mest besværlige projekter, når der skal males, og man kan hurtigt miste drivkraften. Vi tilbyder at male alle slags lofter, uanset om det er loft med trælister, stukke, knaster, lamper eller andet.

Skab mere lys

Undervurder ikke effekten af et nymalet loft. Selvom det ikke altid er loftet, man lægger mest mærke til, så betyder det meget for et rum. Et nymalet loft er med til at skabe lys og plads, og kan gøre rummet langt mere indbydende.

Det kræver dog mange kræfter at stå med hænderne over hovedet i lang tid. Det kræver en stor portion tålmodighed og forarbejde for at få et pænt loft. Det kan være udmattende at male et loft selv, og det kan også påvirke det endelige resultat med ujævnheder og helligdage. Vores malermestre har mange års erfaring og er nøje udvalgt for deres dygtige kompetencer. De står klar til at hjælpe dig med at male dit loft, både i små rum og store lokaler.

Kontakt os

Uanset om du er privatperson eller erhverv med store projekter, så kontakt os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vores mange års erfaring siden 1976 i malerbranchen, kommer dig til gode. Du er sikret kvalitet og garanti ved vores arbejde, uden at skulle betale dyrt.

Vi kan klare enhver maleropgave, og forlader ikke projektet før du som kunde er tilfreds.

Alt i malerarbejde

Malerfirma siden 1976

Medlem af Danske Malermestre

Bliv ringet op