Sprøjtemaling i høj kvalitet

Få en glat og flot overflade med sprøjtemaling

Sprøjtemaling

Sprøjtemaling er velegnet til mange formål. Hos Jensen og Tranegaard har vi mange års erfaringer med sprøjtemaling af lofter, udendørs beklædninger, låger og meget mere. Det giver et flot og ensartet resultat, der kan skabe helt nyt liv til et ellers faldefærdigt køkken, slidte døre eller andet.

Sprøjtemalingen er en meget effektiv form for maling, der giver et dækkende lag maling og når ind i alle sprækker og kanter på eksempelvis et listeloft eller anden kantet overflade. Derudover er processen hurtig, og kræver ikke den store oprydning efterfølgende. Du er sikret et resultat uden løbere og helligdage, uanset om det drejer sig om maling af træbeklædninger eller metal.


Til maling af blandt andet lofter er sprøjtemaling også et meget populært valg. Det sviner ikke som ved brug af pensel, og det går samtidig langt hurtigere. Din maler er hurtigt videre, og du vil få glæde af dine nymalede resultater efter et kun kort besøg. Om det er i dit private hjem eller på arbejdspladsen, kan det være en fordel at ventetiden ikke er for lang.

Garanti og kvalitet

Vi er medlem af danske malermestres garantiordning, der sikrer dig et godt og tilfredsstillende resultat som privatperson eller virksomhed. Vi tilbyder gode og konkurrencedygtige priser på vores håndværk, der samtidig udføres af dygtige malermestre med de bedste kompetencer og materialer.

Kontakt os

Der er mange fordele ved at vælge sprøjtemaling, og du er stadig garanteret det bedste resultat hos os. Kontakt os med dit projekt, uanset om det er stort eller småt, så giver vi et godt og uforpligtende tilbud.

Vi forlader ikke en opgave førend det er 100% færdigt, og du er tilfreds.  

Alt i malerarbejde

Malerfirma siden 1976

Medlem af Danske Malermestre

Bliv ringet op