Opsætning af filt

Vi er eksperter i filt og væv

Opsætning af filt af din professionelle maler

​Skal du bruge en professionel maler til opsætning af filt i din virksomhed eller bolig i Hedensted, Vejle, Viby eller Horsens, er vi hos Malerfirmaet Jensen & Tranegaard eksperter i netop opsætning af filt, hvilket vi udfører for private såvel som for erhverv. Med filt får du en flot og plan overflade, som er optimal beklædning til eventuel maling. 

Filt og væv er meget udbredte beklædninger, som man typisk spartler ud, hvor der eventuelt er ujævnheder. Vi har udført opsætning af filt i mange år, og vi ved derfor, hvorledes det gøres korrekt.

Vil du have opsat filt i din bolig, er vi klar til at hjælpe dig i mål med et flot resultat, så du får pæne og nydelige vægge, der er klar til maling.

.

Kyndig opsætning af filt med stor præcision

Når det kommer til opsætning af filt, er det essentielt for slutresultatet, at det bliver udført perfekt. Ellers opstår der revner mellem pladerne, hvilket kan være uhensigtsmæssigt, når der efterfølgende skal spartles og males. 

Derfor anbefaler vi, at du får en professionel fagmand som os, der har viden og ekspertise til at udføre det perfekt, så du ikke ender med grimme vægge, der skal renoveres. Vi har de rette værktøjer til projektet, og vi er yderst kvalitetsbevidste i alt, vi foretager os. 

Vores mål er din tilfredshed, og derfor kan du forvente nogle fejlfrie vægge, der ser rigtig godt ud. Skal vi sætte filt op hos dig, kommer vi gerne og giver et tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du et forestående projekt, der kræver opsætning af filt, kan vi varetage opgaven for dig. Vi tager imod alle typer ordre fra private og erhverv – uanset opgavens omfang. 

Vi er til for at hjælpe dig, så kontakt os endelig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi rådgiver også gerne, hvis du har brug for en faglig vurdering.

.

Alt i malerarbejde

Malerfirma siden 1976

Medlem af Danske Malermestre

Bliv ringet op