Vores profil

Sundt og velkonsolideret malerfirma​

Sundt og velkonsolideret malerfirma​

Skal du bruge en dygtig maler? Så kan du med fordel kontakte os. Malerfirmaet Jensen & Tranegaard a/s blev grundlagt i 1976 og ejes i dag af malermester Allan Jensen og Niels Tranegaard. Vores malerfirma er beliggende i Hedensted, og vi udfører primært malerarbejde til konkurrencedygtige priser i Horsens, Vejle, Viby og resten af Jylland.
Vi er medlem af Danske Malermestre.

Vi sørger for vores kunder

Gennem mange år har vi etableret en god og loyal kundekreds, der vender tilbage ved behov for nyt malerarbejde. Det kan blandt andet være inden for:

  • Nybyggeri
  • Renovering
  • Specialopgaver.


Vi arbejder selvfølgelig både for private og erhverv.  Vores malerfirma er kendt for at være seriøst, kompetent og for at levere en høj standard til en pris, der lever op til kundens forventning.

Kontakt vores malerfirma og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vores malerfirma kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på lige netop din maleropgave, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på telefon 75 89 04 66, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@maler-jt.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Se vores forskellige tilbud af malerarbejde her.

Alt i malerarbejde

Malerfirma siden 1976

Medlem af Danske Malermestre

Bliv ringet op