Maling indvendig

Professionel maling indvendig og maling af lejligheder

Maling indvendig

Trænger væggene, lofterne eller træværket i boligen til at blive frisket op, så giver vi altid et fair tilbud eller overslag på dette. Hos Jensen og Tranegaard a/s i Horsens og Vejle udfører vi alt indvendigt malerarbejde i høj kvalitet og til gode priser. Vi udfører selvfølgelig maling indvendig for både private og erhverv og alt fra små maleropgaver til store projekter. Vores kompetente malermestre står klar til at hjælpe dig med en genopfriskning af hjemmet, maling af lejlighed, arbejdspladsen eller hvad du nu mangler hjælp til.

Kvalitetsbevidste malere

For at vi kan levere det bedste resultat til dig, når vi udfører maling indvendigt, så har vi høje krav til vores egne produkter og leverandører. Vores malere er nøje udvalgt, og vi er medlem af Danske Malermestres garantiordning, så du er sikret det bedste resultat på håndværket. Derudover bruger vi de bedste produkter, som også kan ses på det endelige resultat og holdbarhed. Du kan derfor trygt få hjælp fra os til maling af lejlighed eller andet i Horsens, Vejle og omegn.

Uanset om du skal i gang med renovering af boligen, har købt et nybyggeri eller skal have genopfrisket hele arbejdspladsen, så står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder gode priser og garanti på håndværket. Vi har mange års erfaring og kompetencer inden for:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af vinduer og døre
  • Sprøjtearbejde
  • Spartling af vægge og lofter
  • Opsætning af filt
  • Opsætning af tapet
  • Andet malerarbejde

Kontakt os

Vi står klar til at hjælp dig, så kontakt os allerede nu. Vi tilbyder gode priser og fast prisaftale så du ikke får ekstraregninger. Vi har garanti på alt udført arbejde så du er sikret et godt resultat.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i Horsens og Vejle. Ring på telefon 74890466 eller e-mail kontakt@maler-jt.dk med din opgave, så giver vi et tilbud efter opgavetype og størrelsesomfang.

Alt i malerarbejde

Malerfirma siden 1976

Medlem af Danske Malermestre

Bliv ringet op